1. Türk Ebeler Derneği Üyelik Başvuru Formu ,
  2. 2 Adet vesikalık fotoğraf (elektronik ortamda da olabilir)
  3. Diploma / Çıkış Belgesi / Öğrenci Belgesi Fotokopisi,
  4. Yıllık üyelik aidatı olan 50 (Elli) TL (Türkiye İş Bankası Cebeci/ Ankara şube kodu: 4205-Cebeci/ Ankara (IBAN:TR85 0006 4000 0014 2052 4207 50)

Üyelik evraklarını aidat ödemesine ilişkin dekontunuzla birlikte  dernek adresimize posta yoluyla ulaştırabilir ya da üyelik formunun çıktısını alarak mavi kalemle imzaladıktan sonra tüm evrakları taratarak uyelik@turkebelerdernegi.org adresine gönderebilirsiniz. Aynı zamanda web sitesinin sağ üst köşesinde üye ol butonundan tüm evraklarınızı yükleyebilirsiniz.

Web sitesinde üyelerimize özel olan içeriklerden faydalanabilmek için web sitesinin sağ üst köşesinden üye ol butonunu tıklayıp kullanıcı adı ve şifre belirleyerek giriş yapabilirsiniz.

NOT: Yıllık aidatınızın düzenli olarak ödenebilmesi için, maaşınızı aldığınız bankaya bir dilekçe ile talimat verebilirsiniz.

Not1: Üyelik başvuruları, en geç 30 gün içinde yönetim kurulu tarafından üyeliğe kabul veya isteğin reddi şeklinde karara bağlanıp, başvuru sahibine duyurulur. Başvurusu kabul edilen üye, üye kayıt defterine kaydedilir, e-üyelik kartı düzenlenerek gönderilir.

Not2: Üyelerimizin aidat ödemelerini üye ismiyle yapması oldukça önemlidir. Üye ismi ile yapılamayan ödemelerde (toplu ödemeler dahil) dekont veya makbuzlara ait isim listeleri üyelik komisyonu başkanlığına gönderilmelidir.